CONSULTAREA

Compania Euroline-Construct – cel mai bun partener în proiectarea și placarea fațadelor de pe teritoriul Republicii Moldova. Noi efectuăm lucrările sigur și calitativ!

Noi oferim consultanțe designerilor și arhitecților cu privire la fațade și materialele disponibile în faza de proiectare a clădirii. Aceasta permite evitarea erorilor și a costurilor semnificative în viitor. Specialistul nostru experimentat poate veni la sediul dumneavoastră sau vă poate primi în biroul nostru pentru a discuta toate problemele și pentru a ajuta la alegerea materialelor potrivite.

Împreună vom crea un design unic pentru fațada care să corespundă dorințelor și cerințelor dumneavoastră.

Ce facem noi?

  • Oferim informația tehnică despre fațadele ventilate.
  • Informăm despre nodurile standarde și posibilitățile lor.
  • Transmitem toată informația în AutoCAD.

Suntem pregătiți să studiem în detaliu proiectul dumneavoastră și să oferim toate consultanțele necesare privind proiectarea unui subsistem de placare a fațadelor. Experții noștri experimentați vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită a materialelor și vă vor povesti despre nodurile tipice astfel încât fațada dumneavoastră să fie frumoasă și funcțională. Și chiar dacă planificați să comandați montarea fațadelor în altă parte, totuși vă vom oferi toate informațiile necesare pentru finalizarea cu succes a proiectului.

PPROIECTAREA CU ZONA SEISMICĂ LUATĂ ÎN CONSIDERARE

100% SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ

MATERIALE UNICALE ȘI DURABILE

MATERIALE ECOLOGIC PURE