Materiale

Euroline-Construct – furnizorul celor mai bune materiale pentru placarea fațadelor de pe piața Moldovei.

Fațadele noastre și după 10 ani arată ca noi!

Hangzhou Moonbay Industrial Co, Ltd este o întreprindere profesionistă specializată în fabricarea de piedestaluri de plastic ajustabile.

Panourile compozite de clasă premium Alpolic sunt descoperirea unicală a concernului japonez Mitsubishi Group.

Favemanc – unicul producător în lume a ceramicii de teracotă, care produce plăci pentru fațade cu grosimea de doar 15 mm și greutatea de 24 kg.

Plăca germană din klinker Stroeher – este etalonul calității între profesioniști. Deja de mai mult de 130 ani compania își îmbunătățește procesul de producere și tehnologiile aplicate.

Deja de 140 ani compania Bateig se ocupă de extragerea și prelucrarea acestei pietre nobile, iar din 1981 Bateig – lider recunoscut mondial în furnizarea pietrii.

Piatra naturală Levantina – este un material natural pentru placarea fațadelor, care dă fiecărui obiect un aspect nobil și unical.

Ceramogranitul Techlam de la compania Levantina – este un material inovațional ultrasubțire și rezistent pentru placarea exterioară a pereților sau decorarea interiorului.

Fațadele Reynaers – reprezintă o alegere vastă a variantelor: de la fațade montant-riglă cu cleme de prindere până la structurale și semistructurale, care sunt compatibile între ele.

Tsukiboshi – este compania Nr.1 pe piața mondială de materiale din oțel inoxidabil pentru finisarea holurilor.

Sistemele de fațade ventilate Ronson – sunt varianta ideală pentru regiuni cu pericol de cutremur. Ele rezistă la seismuri de până la 9 grade pentru clădiri cu înălțimea mai mare de 100 metri.

Elementele de fixare Tecfi nu sunt supuse coroziunii și rezistă la încărcături mari, de aceea sunt perfect compatibile pentru regiuni cu seismicitate înaltă.

PPROIECTAREA CU ZONA SEISMICĂ LUATĂ ÎN CONSIDERARE

100% SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ

MATERIALE UNICALE ȘI DURABILE

MATERIALE ECOLOGIC PURE